Ångerrätt & reklamation

Vi har under alla år fokuserat på att leverera en så bra produkt som möjligt. Alla tavlor vi skickar är anpassade efter dig som kund med unikt foto/bild och storlek. När vi har påbörjat tillverkningen av din tavla kan du tyvärr inte ångra ditt köp. Givetvis har du rätt att reklamera om det skulle vara något fel på produkten. Produkten skickas då tillbaka till oss och vi skickar ut en ny som förhoppningsvis uppnår dina förväntningar. Du som kund ansvarar för att produkten levereras till oss på ett säkert sätt utan att den förstörs. Vi hjälper dig gärna med hur du bäst paketerar!

Vi säljer alla tavlor med ett års garanti samt tre års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Garantin täcker endast ursprungliga fel, dvs fel som fanns vid leverans. Skulle produkten vara felaktig eller förstörd på något sätt ersätts detta givetvis kostnadsfritt.

Tänk på att om du beställer en byggsats där du monterar tavlan själv så står vi inte för några garantier för monteringen. Däremot kan vi hjälpa dig och ge dig tips på hur du lättast monterar din tavla utan att den förstörs.

Vid eventuell tvist följs allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. För reklamationer vänligen kontakta kundtjänst på info@canvasframkallning.se eller på telefon 031-7880017.

Du behöver en bekräftelse från kundservice innan du returnerar något. För att returnera, skicka följande information:
  1. Ditt ordernummer
  2. Specificera varför du vill returnera, t.ex. skador, fel produkt eller storlek, ej uppfyllda förväntningar etc.
  3. Vilken åtgärd du vill att vi ska åta, utbyte eller återbetalning.
  4. Vänta på svar med godkännande och instruktioner för returen.