Beställningsprocess

För att göra det lättare för dig att förstå hur vi jobbar och hur det ser ut när vi får in en order så har vi gjort en liten guide. Du kan även gå in under kundreferenser för att helt enkelt se färdiga canvastavlor vi har gjort.

Steg 1

För det första så har vi valt ut en extra tjock canvas som ger bättre resultat i form av mer framträdande färger på din canvastavla. Jämför gärna vårt material med andra framkallningsföretag så kommer du att märka skillnaden.
Vi jobbar alltid med en canvasduk som har en tyngd på 390g/m2. För att du ska förstå skillnaden så har ett "vanligt" A4 oftast en tyngd på 80g/m2.

Steg 2

När en beställning kommer in till oss så behandlar vi den vanligtvis samma dag, beroende av vilken tid på dygnet du gör din beställning. Det gör att vi ibland kan skicka iväg din canvastavla påföljande dag. Leveransen är därför väldigt snabb och du ska ha fått din canvastavla inom 2-7 arbetsdagar, om inget oväntat inträffar. Vi skriver ut ditt foto på HPs rekommenderade canvasskrivare som automatiskt kalibrerar färgerna. Till skillnad från en "vanlig" skrivare med 4 st olika färgpatroner har denna variant 12 st. Det säger sig självt att färgerna blir väldigt mycket mer precisa och framhävda.

Steg 3

När utsrkiften är klar packar vi din canvas i en "tub", om du har gjort en beställning utan montering. Det gör att duken inte behöver vikas eller utstå andra påfrestningar under leveransen. Har du valt att få din canvas monterad skickar vi den istället din canvastavla välpacketerad i en kartong.

Steg 4

När du sedan får din canvas levererad till dig, kan du om du vill, spänna upp den på en ram. Du kan välja att få en passande ram till din utskrift om du vill montera själv. Du kan också beställa din canvastavla monterad direkt från oss.