Familjefoto på canvas

Familjen är kanske det viktigaste som finns och mest troligt ett av de vanligaste motivet vi väljer när vi plockar fram kameran. Många av dessa bilder hamnar ju bara på hårddisken där vi kanske tittar igenom dem lite nu och då och visar upp för släkt och vänner, men vill du göra något extra med en riktigt fin bild vill vi föreslå att skapa en personlig tavla av familjen.

Du har säkert ett par bilder på familjemedlemmarna i små fotoramar som pryder byråer, bokhyllor och liknande. Men det är något extra speciellt med en fullstor tavla att hänga upp på väggen, och varje hem förtjänar att ha en sådan som pryder väggen i vardagsrummet, sovrummet, köket eller någon annanstans. Vi kan nästan garantera att det finns ett flertal bilder på ett minneskort eller i en mapp i datorn som skulle passa sig perfekt i detta format. Varför inte ta dig en titt och se hur många du kan hitta?Personlig canvastavla är alltid lika uppskattat


Det finns många fördelar med att göra om dina favoritfoton av familjen till tavlor. Till att börja med får du verkligen chansen att skapa något väldigt personligt, och i större format än vanliga fotobilder. Sedan ger detta en möjligheten att lyfta fram många mindre detaljer som skulle gå förlorade i mindre format. Och om du har en stor familj kommer alla kunna synas tydligt när de hamnar på en stor tavla.

Vad vi kan erbjuda dig är otroligt fina canvastavlor som inte bara ger ett unikt utseende utan även håller mycket hög kvalitet och har riktigt bra hållbarhet. En canvastavla passar minst lika bra att beställa till någon annan som till sig själv och kan bli en fantastisk överraskning till sin egen eller någon annans familj. Välj bara ut ditt bästa foto och ladda upp till oss så fixar vi resten!


Canvastavla av vinterlandskap