Bröllopsfoto på canvas

Personlig canvastavla frÃ¥n ditt bröllop Ett bröllop är en av de där speciella händelserna i sitt liv som man vill föreviga på många olika sätt. Detta är ju anledningen till varför man så ofta ser till att uppmuntra alla att ta så många bilder som möjligt och dela dem med varandra. En canvasduk är ett perfekt sätt att få upp dina favoritbilder på väggen hemma som en personlig tavla där den kan fortsätta att vittna om den fantastiska dagen.

Varför canvas kanske man då frågar sig? Till att börja med ger canvas ett väldigt mjukt intryck i sig själv och så länge man använder rätt färger kan man få riktigt fin färgåtergivning. De dukar vi använder ger en väldigt jämn och fin yta då de kan spännas riktigt hårt kring ramen. Men mer än så håller canvastavlor mycket hög kvalitet och är fantastiskt hållbara, vilket är ju precis vad man vill ha från en personlig tavla av sitt bröllop som ska pryda hemmet en lång tid framöver.

Men detta är inte bara för när man själv gifter sig; det är minst lika bra att hålla i åtanke när du gästar ett bröllop. Har du tagit en bild som verkligen fångat dagen på ett sätt eller annat kan detta bli den perfekta presenten till brudparet. Vi garanterar att detta kommer att uppskattas!

Se till att gå igenom alla dina bilder från dagen väldigt noga och tänk ordentligt på vilken som skulle passa perfekt som en personlig tavla från bröllopet. Kanske är det en porträttbild av själva brudparet, en gruppbild av alla närvarande eller något annat som verkligen fångade känslav av dagen och upplevelsen. Allt som sedan är kvar är att skicka in bilden till oss så ser vi till att skapa den bästa möjliga versionen av denna på canvas som bara går. Så nästa gång det vankas bröllop kan du ta och överväga att skaffa en väldigt fin personlig tavla som verkligen förevigar denna fantastiska dag.