Fototavlor

Vi har sedan vi startade 2007 varit specialiserade på att trycka personliga tavlor på canvasduk. Vi var ett av de första företagen som faktiskt tryckte på canvasduk överhuvudtaget, det är vi väldigt stolta över. Gå in under kundreferenser för att se en del av de fototavlor vi har gjort under åren.


fototavla från johan

Stora & små fototavlor

Vi trycker alla sorters storlekar på fototavlor och hjälper gärna till med tips och råd hur ditt foto skulle fungera bäst. Vill du göra en beställning som inte stöds av vårt beställningsverktyg så tar vi det gärna över e-mail istället. För att du ska få en personlig tavla hjälper vi gärna till med mindre redigeringar och beskärningar av ditt foto. Genom åren har vi tillsammans med våra kunder gjort många olika modeller av tavlor. En del vill ha ett foto beskuret till tre fototavlor medan andra (bara) vill ha hjälp med att göra fotot svartvitt, allt för att få en personlig tavla.
fototavla från hanna

Personliga tavlor

En fototavla av canvasduk passar perfekt till porträttbilder. Våra skrivares färger tillsammans med vår högkvalitativa canvasduk gör att hudtoner får den där mjuka tonen tillsammans med skarpa linjer. Vi har tryckt många fototavlor på t.ex. bröllopspar, barn och djur där kunderna ofta blir överlyckliga över resultatet. Framförallt för att motivet betyder så mycket för dem!
fototavla från camilla

Tavla på din älskling

Det tål att upprepas, en fototavla ska vara så personlig det bara går. Det behöver inte vara du som har tagit fotot men i stort sett alla beställningar vi har berör kunden på något sätt. Den kanske framkallar minnen av en resa du gjort eller får dig att komma ihåg en speciell person. En fototavla av er bröllopsbild eller en nära vän kan inte misslyckas. Vännen kanske till och med är din hund eller katt!
fototavla av illustraion

Illustrationer

En fototavla behöver inte alltid vara ett foto du har tagit med en kamera eller en mobiltelefon. Det är många som beställer tavlor av sina och andras illustrationer. När en bild är helt datagjord får den väldigt skarpa och snygga linjer vilket vi tycker är en fräck känsla. Med våra skrivare på 12 färger kan vi verkligen få fram alla färger du har med i bilden och trycket är ofta fantastiskt.